Kan ik om het even welke naai-instructies installeren op de VERITAS Carmen?

Nee.   Op de VERITAS Carmen kunnen alleen speciale interactieve naai-instructies worden geïnstalleerd, want bij elke stap horen instellingen die alleen gelden voor de VERITAS Carmen. Het steekprogramma, de steeklengte en -breedte en andere kenmerken zijn al voor elke werkstap aangepast.

Alle interactieve naai-instructies vindt u op onze website in het service-gedeelte onder "Bedieningshandleidingen & software-updates"

Uiteraard zullen we nieuwe interactieve naai-instructies voor de VERITAS Carmen blijven publiceren en op onze website aanbieden om te downloaden.

Laatste update op 19.05.2020 door Robert Lahmer.

Ga terug