VERITAS - Home of sewing

 

Sömnad är inte bara en hobby - sömnad är en hållbar verksamhet. Det har visat sig stärka personligheten och karaktären och är otroligt avslappnande! Att sy är en passion!
För att du ska kunna njuta av din passion fullt ut, släppa loss ångan och prova dig fram har VERITAS rätt maskin för varje nivå och varje tillämpning.
Med vårt sortiment kommer du inte att sakna något och du kan låta din kreativitet få fritt spelrum. Sy, brodera, dekorera vad ditt hjärta än önskar eller ge dig ut på helt ny mark.
Svåra tyger, vackra applikationer, broderier, knappar och dragkedjor - det finns inget som inte går - och snart kan du visa upp dina nya hemgjorda plagg.

Broderimaskiner

Dekorativa element och broderimönster förbättrar varje syprojekt.

Datorstyrda

Ange individuella inställningar på ett smidigt sätt via knapptryckningar.

Mekaniska

En enkel och snabb hantering med hjälp av inställningsrattar.

Overlock

Stabila och elastiska sömmar för alla typer av kläder.

Förläng garantin

Vi är övertygade om våra produkters kvalitet och tillförlitlighet. Därför kan du förlänga garantiperioden för din nya VERITAS-symaskin med upp till 5 år med hjälp av en enkel registrering.

130 år VERITAS

Kvalitet, innovation, kreativitet sedan 1894. År 2024 firade VERITAS 135-års- jubileum. I samband med födelsedagen berättar vi spännande historier om våra sömnadsidéer och om hur de har förändrat modevärlden.

MyPatterns App

Appen för broderiglädje.

Det har aldrig varit så lätt att brodera: Med hjälp av appen MyPatterns får du ett bra grepp om din VERITAS Florence. Välj mönster, anpassa, ändra, skicka - klar! Här visar vi vägen till ditt önskade mönster steg för steg.