VERITAS - Home of Sewing

 

Šivanje ni le hobi - šivanje je trajnostno. Dokazano je, da krepi osebnost in značaj ter je neverjetno sproščujoča! Šivanje je strast!
Da boste lahko v svoji strasti uživali do konca, se sprostili in jo tudi preizkusili, ima VERITAS pravi stroj za vsako stopnjo in vsako uporabo.
Z našo ponudbo ne boste ničesar pogrešali in boste lahko dali prosto pot svoji ustvarjalnosti. Šivajte, vezenite, okrasite, kar vam srce poželi, ali pa se podajte na povsem novo področje.
Zahtevne tkanine, čudovite aplikacije, vezenine, gumbi in zadrge - ni stvari, ki je ne bi mogli - in kmalu boste lahko pokazali svoje nove domače izdelke.

Stroji za vezenje

Dekorativni elementi in šivalni vzorci oplemenitijo vsak šivalni projekt.

Računalniško upravljani

Individualne nastavitve udobno z vnosom preko tipk.

Mehanski

Preprosto in hitro upravljanje preko nastavitvenih koles.

Prešivni

Stabilni in elastični šivi za vsako vrsto oblačil.

Podaljšanje garancije

Prepričani smo o kakovosti in zanesljivosti naših izdelkov. Zaradi tega lahko garancijsko dobo vaših novih šivalnih strojev podaljšate do 5 let - s preprosto registracijo.

130 let VERITAS

Kakovost, inovacije, kreativnost - od leta 1894. 2024 slavi VERITAS 130. jubilej. Ob rojstnem dnevu vam bomo pripovedovali napete zgodbe o naših šivalnih idejah in o tem kako so te spremenile svet mode.

Aplikacija MyPatterns

Aplikacija do srečnega vezenja

Vezenje ni bilo še nikoli tako preprosto: S pomočjo aplikacije MyPatterns boste dobro obvladali vašo VERITAS Florence. Izberite vzorec, prilagodite, spremenite, pošljite - gotovo! Tukaj vam bomo po korakih prikazali pot do vašega želenega vzorca.